Opastus sivujen käyttöön

oma

Nimeni on Jukka Vakkila ja olen lastenlääkäri.  Hoidan tavallisten lastentautien lisäksi lasten syöpätauteja, lasten veritauteja, kantasolusiirtopotilaita ja lasten immunologisia häiriöitä. Päätyöni on tällä hetkellä osastonylilääkärin virka Tukholmassa Karoliinisen Yliopistosairaalan lastenhematologisella osastolla. Pidän kuitenkin säännöllisesti vastaanottoa myös Helsingissä Töölön Mehiläisessä. Sivustoni palvelee potilaitani ja muita ihmisiä, jotka hakevat edellä mainittuihin tauteihin liittyvää tietoa.

Kaikille avoimilta sivuilta pääsee tutustumaan ansioluettelooni (CV) ja julkaisuluettelooni. Ansioluettelossa näkyy myös viimeiset täydennyskoulutukset joihin olen osallistunut. Yritän päivittää sivustoa aika ajoin. Lääketieteelliset konsultaatiopalvelut on tarkoitettu verkon kautta tapahtuvaan maksulliseen konsultaatioon. Sivujen kautta on mahdollista tehdä erilaisia konsultaatiopyyntöjä tai pyytää esim. ”second opinion” asiassasi. Tutkimussivuilla kerron tutkimustyöstäni ja kuinka voi hakeutua tutkimuspotilaaksi meneillä oleviin kliinisiin tutkimuksiin. Luentopyynnöt osiossa voit käydä tekemässä vapaamuotoisen tiedustelun, jos haluat minun pitämään esitelmän tilaisuuteesi. Pääsääntöisesti olen luennoinut lastentaudeista, lasten syöpätaudeista, syöpäimmunologiasta ja immunologiasta. Viitteelliset luennointipalkkiot ovat näkyvillä.

Pro bono- palvelut ovat edullisia konsultaatiota niille, joilla taloudellinen tilanne on kovin heikko. Nämä potilaat voivat tulla kotimaasta, mutta myös esim. kehitysmaista – verkkopalveluthan ovat kansainvälisesti saatavilla.

Tutkimuspotilaat sivusto aukeaa tutkimuksissa mukana oleville potilaille, jotka saavat tunnukset suoraan minulta tai tutkimushoitajaltani. Näillä sivuilla tutkimuspotilaat voivat täyttää pyydettyjä tietoja valmiille lomakkeille ja lähettää ne täytettyinä sovittuina aikoina sähköisesti suoraan tutkimushoitajalle.

Tervetuloa sivuilleni, toivottavasti niistä on sinulle iloa ja hyötyä.

Helsingissä 7.9.2016

Jukka Vakkila